|
Σεμινάρια για εμψυχωτές Το εργαστήρι μας, διοργανώνει σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την εμψύχωση και την ψυχαγωγία στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Ένα πρόγραμμα που προσεγγίζει την ευθραυστότητα, την έκθεση, την κίνηση, τη φωνή και προσφέρει βασικές γνώσεις και τεχνικές επικοινωνίας, σωματικής και συναισθηματικής ενεργοποίησης και χαλάρωσης.
Απευθύνονται σε: animators, παιδαγωγούς, ηθοποιούς, μουσειοπαιδαγωγούς & όσους ασχολούνται με ομάδες παιδιών.
Σεμινάριο εμψύχωσης Α'
Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες Κόστος σεμιναρίου: 80 € Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα
Θέματα προσέγγισης:
Ο ρόλος του εμψυχωτή Χαρακτηριστικά Τεχνικές εμψύχωσης Χτίσιμο ομάδας Το παιχνίδι και οι κατηγορίες του Ηλικιακές ομάδες Εργαλεία επικοινωνίας Ρυθμός Ευθραστότητα Φαντασία Δεξιότητες Επαφή με το σώμα, τη φωνή, το χώρο Σωματική έκφραση Η δυναμική της γλώσσας του σώματος Λεκτική - μη λεκτική επικοινωνία Προσαρμοστικότητα Έκθεση
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Δείτε το σεμινάριο εμψύχωσης Α' Μαρτίου 2012 Δείτε το σεμινάριο εμψύχωσης Α' Φεβρουαρίου 2012
Σεμινάριο εμψύχωσης Β'
Διάρκεια σεμιναρίου: 10 ώρες Κόστος συμμετοχής: 100 € Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα Εισηγητές: Φρόσω Μπενετή & Αμάλθεια Μενάγια
Θέματα προσέγγισης:
Ρυθμός – χρόνος – φαντασία – χώρος – προσαρμοστικότητα Μετάφραση του ερεθίσματος σε δράση – εκμετάλλευση του τυχαίου – ετοιμότητα στο λόγο και την κίνηση – ανατροπή – αυτοσχεδιασμός – ευελιξία ανάλογα με τις συνθήκες Κατηγορίες παιχνιδιών Ανάπτυξη δημιουργικότητας & δεξιοτήτων: ζωγραφική προσώπου & κατασκευές με μπαλόνια (εργαστήριο)
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Δείτε το σεμινάριο εμψύχωσης Β' Απριλίου 2012 |





